2010 - 2022
El pueblo unido jamás será vencido Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος

ρόμπα ξεκούμπωτη

Αντι-ΛΜΑΤ | Παρασκευή 10 Μαΐου 2013 | | | |

 

500salites_roufianoi_dimosiografoi0wox6s


Στο ταξίδι προσεκλήθην ως εκδότης της εφημερίδας «Ποντίκι», όπου υπάρχει στήλη για τα αθλητικά, όπως και στο ομώνυμο site. Επίσης, είμαι εκδότης του αθλητικού περιοδικού «Τριφύλλι», το οποίο είχε εκτεταμένα αφιερώματα στο Μουντιάλ της Αφρικής. Εξάλλου, λίγους μήνες μετά η Εθνική Τράπεζα, με αφορμή την ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ, οργάνωσε παρόμοιο ταξίδι στο οποίο συμμετείχα…».


 

 και εμείς πουληθήκαμε αλλά και σεις πουλημένοι είστε

«δεν είναι το μόνο ΜΜΕ που συνήψε σύμβαση με τον Π. Κυριακίδη, καθώς ανάλογες, και μάλιστα προγενέστερες, συμβάσεις έχουν συναφθεί με πολλά άλλα ΜΜΕ («Espresso», «Athens News», «City Press», «Σφήνα» και «Ισοτιμία», τα περιοδικά «Free», «Olive», «Jolie», «Μπομπ Σφουγγαράκης», το ραδιοφωνικό σταθμό Flash, τα κανάλια τοπικής εμβέλειας Sport TV και Κανάλι 10, την Πήγασος Εκδοτική, τη Χ. Κ. Τεγόπουλος [«Ελευθεροτυπία»], την εφημερίδα «Veto», το περιοδικό «Επίκαιρα», τις εκδόσεις Λιβάνη)».

 

Ο Δελλατόλας επέστρεψε τα «λεφτά του Κυριακίδη» κι αφέθηκε ελεύθερος

Προς απαλλαγή από το κακούργημα αφού επέστρεψε στην Proton Βαnk 500.000 ευρώ

Ανέκκλητη επιταγή, ύψους 500 χιλιάδων ευρώ, κατέθεσε ο εκδότης Αντώνης Δελλατόλας στην Proton Bank, κάνοντας χρήση του νόμου για το ακαταδίωκτο όσων επιστρέφουν βρώμικο χρήμα (ν. 4002/11), προκειμένου να απαλλαγεί από την κακουργηματική πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα στην υπόθεση που αφορά στη συγκεκριμένη τράπεζα. Ο Αντώνης Δελλατόλας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους την Πέμπτη (9/5/13), αφού παρουσιάσθηκε ενώπιον της 2ης ειδικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Proton Βαnk.


 
ΠΕΜΠTΗ, 9 Μαΐου 2013
Δήλωση Νίκου Κωνσταντόπουλου και Σωτήρη Φέλιου για την κατάθεση του Αντώνη Δελλατόλα
Ο κ Νίκος Κωνσταντόπουλος και ο κ Σωτήρης Φέλιος, νομικοί σύμβουλοι του Αντώνη Δελλατόλα, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Κατά την σημερινή κατάθεσή του στην ανακρίτρια ο Αντώνης Δελλατόλας, αρνήθηκε την κατηγορία για την οποία του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία σχέση με αξιόποινες πράξεις που ερευνά η δικαιοσύνη για τον Π. Κυριακίδη.

Στην κατάθεσή του ακόμη επεσήμανε ότι η δραστηριότητά του στον Δημόσιο βίο ήταν, είναι και θέλει να είναι πάντοτε διαφανής και να κατατείνει στην υπεράσπιση του Δημοσίου συμφέροντος.

Επειδή το επίδικο ποσό μιας αγοραπωλησίας, το συμβόλαιο της οποίας κατατέθηκε στην Εφορία και πληρώθηκε ο ανάλογος φόρος, θεωρήθηκε επιλήψιμο, κατέθεσε το ποσό αυτό,  στην νέα Proton Bank κατόπιν συνεννόησης με το νομικό τμήμα της Τράπεζας».


 
Τάσος Ταυρής
" δείτε ποιοι... είδαν φως και «μπήκαν» στα ΜΜΕ"

-Φεύγοντας έπρεπε να κλείσεις το φως ;

"Κάθε φορά που ο Λαυρεντιάδης (άγνωστο πότε μαζί με τον Κυριακίδη και πότε όχι) κάνει μία αγορά στον χώρο των ΜΜΕ, τα ερωτήματα απα σχολούν από απλούς πολίτες μέχρι επιχειρηματί ες, δημοσιογράφους και εκδότες, παρ’ ότι ορισμέ νοι από αυτούς του φόρτωσαν κάτι... «σαπάκια» που είχαν για κλείσιμο, πήραν ζεστό χρήμα και γλίτωσαν τη χασούρα."

-Εμένα δεν με απασχολεί κανένα ερώτημα, εσένα ;

"Στο στόχαστρο της εξεταστικής φαίνεται να μπαίνει ο επιχειρηματίας που κινείται το τελευταίο καιρό στα ΜΜΕ Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο χρηματιστής Μ. Δεβλέτογλου καθώς και άλλοι 23 δικηγόροι χρηματιστές και επιχειρηματίες."

-Ο συνεταίρος του Πέτρου είναι αυτός ;

"ΠΕΡΙΕΡΓΟ παιχνίδι στο χρηματιστήριο δημιουργεί υπόνοιες για μηχανισμό ο οποίος έχει τη δυνατότητα να σπρώχνει προς τα πάνω μετοχές σαν της Alapis (του Λαυρεντιάδη) και να τις μετατρέπει από «σκουπίδια», σε ελπιδοφόρα «χαρτιά».

-Και ξανά : Ο συνεταίρος του Πέτρου είναι αυτός ;

"Aνεξέλεγκτα συνεχίζει ο Όμιλος Κυριακίδη - Λαυρεντιάδη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τις αγορές σε όλα τα επίπεδα των media, ηλεκτρονικά και έντυπα."

-Έτσι "Ανεξέλεκτα" σε αγόρασε κι εσένα ;
25.01.11 13:09


 
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 Ιανουαρίου 2011
129587364093
Στρατηγική συνεργασία του «Π»

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρισκόμαστε είναι απαραίτητο να υπάρξουν συνέργειες, ώστε να αντιμετωπιστεί η κρίση, χωρίς απώλειες που θα έχουν επιπτώσεις σε όλους. Επομένως, κρίθηκε σκόπιμο και επωφελές, σε επιχειρηματικό επίπεδο, να αναζητηθούν συνεργασίες, που θα δώσουν τη δυνατότητα στο «ΠΟΝΤΙΚΙ» όχι απλώς να επιβιώσει, αλλά να συνεχίσει απαρέγκλιτα την ανεξάρτητη μαχόμενη δημοσιογραφία και να αντεπεξέλθει στις νέες προκλήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνουμε σήμερα τη συνεργασία της εταιρείας μας με τον εκδότη κ. Πέτρο Κυριακίδη, ο οποίος θα κατέχει ποσοστό 33,3% του μετοχικού κεφαλαίου.

Το μάνατζμεντ, καθώς και η δημοσιογραφική διεύθυνση της εφημερίδας θα ασκείται από τον Αντώνη Δελλατόλα και τους συνεργάτες του.

Ο κ. Πέτρος Κυριακίδης και ο Αντώνης Δελλατόλας σχεδιάζουν να προβούν από κοινού σε συνέργειες στο χώρο της ενημέρωσης και των εκδόσεων.

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

1 2 3 4 5


ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

:: 2 ::

:: 2 ::

:: 3 ::

:: 3 ::

:: 4 ::

:: 4 ::
TOP