2010 - 2022
El pueblo unido jamás será vencido Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος

Αντεπίθεση λαέ !

Αντι-ΛΜΑΤ | Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 | | | |

Μέχρι προχθές σου έλεγαν ότι η χώρα σου είναι μικρή, δεν μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις στη διεθνή σκηνή και δεν έχει τη δύναμη να εναντιωθεί στις επιθυμίες των μεγάλων δυνάμεων. Σου έλεγαν ότι η καλύτερη πολιτική ενός μικρού κράτους ήταν οι συνεχείς ελιγμοί και οι συμμαχίες με ισχυρούς, έτσι σε παρέσυραν σε αντιδημοκρατικές, αντιλαϊκές, παράνομες και εγκληματικές ενέργειες ακόμα και εναντίον ολόκληρων εθνών. Κάθε φορά που πρόβαλες αντιρρήσεις η απάντηση ήταν “σώπα δεν σε ακούνε, είσαι μικρός”.

Ξαφνικά τώρα σου λένε ότι αν δεν σκύψεις το κεφάλι κινδυνεύει η γη, καταρρέει ο κόσμος, διαλύεται η συμμαχία, έρχεται το τέλος ! Τι έγινε και άλλαξαν όλα ; Που βρήκες την αξία που δεν είχες όλες τις περασμένες δεκαετίες ; Όλα αυτά που (σου έλεγαν) δεν είχες πως τα βρήκες, που ήταν η δύναμη σου ; Είναι ώρα να αρχίσεις να σηκώνεις το κεφάλι, τώρα καταλαβαίνεις, αυτό είναι το τέλος του παραμυθιού.

Χρειάστηκαν λίγες ώρες για να δεις το αληθινό πρόσωπο όλου αυτού του συρφετού που είχες επιτρέψει να έχει την εξουσία στη χώρα σου. Έπρεπε να αντιδράσεις για να καταλάβεις τη δύναμη σου. Λίγες χιλιάδες κόσμου στην αντίδραση έφεραν τον πανικό στην άρχουσα τάξη. Μία μούντζα έκανε τα πόδια τους να τρέμουν απ’ το φόβο. Μια γροθιά υψωμένη τους έκανε να βρέξουν τα βρακιά τους. Κατάλαβαν ότι αν ξεσηκωθείς θα τους νικήσεις, θα τους συντρίψεις, θα τους τελειώσεις. Κατάλαβαν (το ήξεραν από πάντα) ότι η δύναμη είναι στα χέρια σου. Έφτασαν ακόμα και στο ντροπιαστικό προσκύνημα στους ξένους αφεντάδες τους για να καταφέρουν να σε εκβιάσουν, να σε ξεγελάσουν. Δεν δίστασαν να εξευτελιστούν δημόσια αρκεί να καταφέρουν να πάρουν πάλι τη συγκατάθεση σου για το τελικό ξεπούλημα σου. Αυτοί δεν είναι άξιοι να εκπροσωπούν ένα λαό, όχι γιατί δεν είναι ικανοί αλλά γιατί δεν έχουν όρια. Στην ιστορία ο προδότης ήταν πάντα μισητό πρόσωπο από όλους, στη δική σου είναι κατάπτυστος και ξευτιλισμένος.

Βλέπεις ότι όταν κινδυνεύει να χαλάσει η συνταγή εσύ δουλεύεις αυτοί κερδίζουν, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να καταφέρουν να σε παγιδεύσουν σε νέα και πιο βαθιά υποταγή. Καταλαβαίνεις πια ότι αυτοί δεν έχουν αναστολές σ’ αυτά που ζητάνε από σένα, δεν υπολογίζουν πόσο πόνο και πίκρα θα φέρουν, αρκούνται μόνο στο δικό τους υπερκέρδος.

Δεν χρειάστηκαν πολλές ώρες για να δεις ότι όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας σου είναι στοιχισμένο στη γραμμή της υποδούλωσης σου, είναι φανερό πια ότι δεν έχεις τίποτα κοινό με αυτούς τους επαγγελματίες-πουλημένους πολιτικούς. Αντιλαμβάνεσαι ότι όλο το σύστημα που περιλαμβάνει δικαστές, ένστολους,δημοσιογράφους, συνδικαλιστές και δεν έχει τελειωμό η λίστα, είναι αποφασισμένο και προσηλωμένο στην τελική εξαθλίωση σου και στην χωρίς όρους και οριστική υποταγή σου. Είδες ότι δεν δίστασαν να σε εκβιάσουν δεξιοί κι αριστεροί, ντόπιοι και ξένοι, μικροί και μεγάλοι. Αυτά πρέπει να σου δίνουν να καταλάβεις ότι κάπου κρύβεται μια δύναμη, που κάποιοι φοβούνται πολύ. Μέχρι τώρα έπρεπε να ξέρεις ότι εσύ έχεις τη δύναμη και αυτοί προσπαθούν να σε ξεγελάσουν, να σε αποκοιμίσουν.

Λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι ! Εσύ είσαι πιο δυνατός ! Μην τους φοβάσαι, δεν είναι μεγάλοι ! Απλά τους κοιτάς από μακριά ! Πλησίασε τους ! Όσες φορές το έκανες τους τρομοκράτησες, έβαλαν τα κλάματα, δεν αντέχουν το φόβο. Όταν τους ακούς να μιλάνε για αυτά που φοβούνται, είναι σίγουρο ότι θα μικρύνουν μπροστά σου. Φοβούνται ότι το τέλος τους θα είναι παρόμοιο με τους προγονικούς πουλημένους. Ας κάνεις πράξη τους φόβους τους. Ότι φοβούνται πρέπει να το πάθουν. Ότι παθαίνουν οι προηγούμενοι είναι παράδειγμα για τους επόμενους. Δυστυχώς στη πατρίδα σου δεν υπήρξε σωστή τιμωρία για όποιους παράδωσαν τη χώρα σου στους τότε κατακτητές, επιπλέον οι δωσίλογοι και οι κουΐσλινγκς κατάφεραν όχι απλά να μην τιμωρηθούν αλλά βγήκαν και νικητές από τον εμφύλιο που δεν δίστασαν να επιβάλλουν στη χώρα σου για να μην χαθεί η εξουσία τους. Αυτή τη φορά δεν πρέπει να κάνεις τα ίδια λάθη. Τώρα είναι η ευκαιρία να διορθώσεις και τα λάθη των προγόνων σου. Αυτοί είναι οι εχθροί σου δεν πρέπει να διστάσεις να πολεμήσεις για το μέλλον το δικό σου, των παιδιών σου και της χώρας σου.

Πολλοί σου λένε για μονόδρομους και δυσκολίες, όμως μόνος δίκαιος δρόμος είναι το συμφέρον σου, άνθρωπε, γιατί το υπέρτατο αγαθό είσαι εσύ ! Μόνο εσύ έχεις το δικαίωμα να επιβάλλεις τη λύση που αρμόζει στη χώρα σου και στη κοινωνία σου. Έχεις κάθε δικαίωμα και είναι υποχρέωση σου να πάρεις τη τύχη σου στα χέρια και να εναντιωθείς σε κάθε σχέδιο που θα είναι ενάντιο στα συμφέροντα σου και σε κάθε έναν που θα σταθεί εμπόδιο στο δόμο για την απελευθέρωση σου και για τη δικαιοσύνη στη ζωή σου. Νόμος (στο λένε, αλλά δεν το πίστεψες ποτέ) είναι το δίκιο του ανθρώπου, νόμος είναι το δίκιο σου, νόμος είναι ο λαός !

Μην τους φοβάσαι, είναι μικροί, είναι λίγοι, είναι φοβισμένοι, είναι εχθροί, είναι στρατός κατοχής ! Στην κατοχή μόνη απάντηση είναι η αντίσταση. Δεν αρμόζει σε σένα λαέ να σκύψεις το κεφάλι ! Δεν είναι δίκαιο ούτε νόμιμο αυτό που σου επιβάλλουν ! Είναι νέα κατοχή ! Είναι εξαθλίωση, είναι ντροπή για το ανθρώπινο είδος ! Έχεις κάθε δικαίωμα να αντισταθείς ! Είναι χρέος σου στον άνθρωπο και στη κοινωνία !

ΝΔ - ΠΑΣΟΚ = ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΙ
ΓΙΑ τη ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ και το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

 

ΥΓ. Ακόμα και οι πάτρωνες τους ξέρουν ή φοβούνται πως έφτασε η στιγμή που θα αναλάβεις δράση, λαέ, γι’ αυτό και συγκρίνουν την κατάσταση στη χώρα σου με αυτή της Αργεντινής του 2001 και όπου ο λαός κατάφερε να παρέμβει και να επιβάλλει μία σχετικά δίκαιη λύση για την κοινωνία της χώρας. Στόχος των δημοσιευμάτων είναι η πρόληψη και η αποτροπή τέτοιας ή παρόμοιας παρέμβασης σου. Σε κάθε περίπτωση στη δική σου χώρα πρέπει να ισχύσει ενισχυμένο ότι έγινε στην Αργεντινή και πρέπει να βελτιωθεί ότι προβλέπει το δημοσίευμα του CNN : Αν χρειαστεί να κάψεις όλα τα ελικόπτερα για να μην προλάβουν να φύγουν οι πουλημένοι και πάντως πρέπει να ξέρουν ότι όπου να πάνε θα τους βρει ο κριτής λαός και θα αποδώσει δικαιοσύνη, δεν θα ξεχαστεί αυτό, δεν θα δείξεις επιείκεια. Δεν είναι δυνατό να υπάρξει συνέχεια αν δεν εξαλειφθεί για πάντα το αίσχος του πουλημένου, αν δεν σβήσει ο σπόρος της προδοσίας για τα καλά από τη χώρα σου ΛΑΕ !

1 2 3 4 5


ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

:: 2 ::

:: 2 ::

:: 3 ::

:: 3 ::

:: 4 ::

:: 4 ::
TOP