2010 - 2022
El pueblo unido jamás será vencido Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !

Αντι-ΛΜΑΤ | Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011 | | | | | |
ΠΡΟΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝΤΕΣ - ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ

Επαναλαμβάνουμε ότι ο λαός δεν θα δεχτεί αιχμαλώτους ! Οι κουΐσλινγκς και οι δωσίλογοι θα πληρώσουν με τη ζωή τους όσα μαρτύρια επέβαλαν στο λαό. Μόνη λύση είναι η αυτοχειρία, καμία περίπτωση συγνώμης, καμία περίπτωση λάθους, καμία επιείκεια ! Πρέπει να ξέρουν ότι δεν υπάρχει αύριο γι’ αυτούς και τους συνεργάτες τους, για κάθε σπόρο. Θα χάσουν ότι κατέχουν, ότι πετάει, ότι πλέει ότι κινείται θα γίνει περιουσία του λαού, αν δεν μπορέσει να το πάρει ο λαός τότε θα το κάψει, θα το καταστρέψει.
Δεν υπάρχει γυρισμός για τους κατοχικούς, πήραν τον δρόμο χωρίς επιστροφή, δεν υπάρχει περιθώριο για λύπη, τέλειωσαν όλα εδώ.
Ότι κι αν γίνει, ότι κι αν αποφασίσουν οι πολίτες, ένα είναι το δεδομένο, δεν θα υποχωρήσουν οι λαοί από τα δίκαια τους, δεν θα παραδώσουν ξανά τις ζωές τους έρμαιο των απατεώνων πολιτικών, των συνεργατών και των αφεντικών τους. Σκληρή θα είναι η μοίρα για όλους που συμμετείχαν στη καταλήστεψη του  μόχθου και της περιουσίας του λαού. Θα είναι παράδειγμα προς αποφυγή η τιμωρία τους δωσίλογων κατοχικών για τους μελλοντικούς επίδοξους μιμητές τους. Λάθη του παρελθόντος δεν θα ξαναγίνουν, οι απόγονοι των προδοτών δεν θα ξανακυβερνήσουν.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑΛΑ Η ΧΩΡΙΣ


ΥΓ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ. ΗΔΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΗ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΩΤΕΡΟ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ !
1 2 3 4 5


ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

:: 2 ::

:: 2 ::

:: 3 ::

:: 3 ::

:: 4 ::

:: 4 ::
TOP