2010 - 2022
El pueblo unido jamás será vencido Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος

legs and heads

Αντι-ΛΜΑΤ | Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 | | | | |

fai-fri

 

ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΗΣ FAI/FRI


Είναι μια υπέροχη στιγμή, η στιγμή που ο εχθρός γονατίζει και πέφτει από την αποφασιστικότητα των αδερφών σου. Πριν από λίγες μέρες ο διευθύνων σύμβουλος- μάγιστρος της εταιρίας πυρηνικής ενέργειας  Ansaldo Nucleare, Roberto Adinolfi, πυροβολήθηκε από τα αδέρφια μας του πυρήνα Όλγα της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας (FAI)-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FRI).


O  Roberto Adinolfi  είναι ένας αρχιερέας του νέου ολοκληρωτισμού της επιστήμης και των προσταγών της τεχνολογίας. Η επιστήμη, είναι πλέον η σύγχρονη θρησκεία της εποχής μας, που υπόσχεται σε μια απαθή κοινωνία το λήθαργο μιας γεμάτης κοιλιάς και τεχνητών παραδείσων με αντάλλαγμα την ψυχρότητα μιας άδειας καρδιάς πνιγμένης στο συμβιβασμό.


Η αυτοκρατορία του επιστημονικού ολοκληρωτισμού τρέφεται με την ματαιοδοξία ενός ανθρωποκεντρικού εξουσιαστικού πολιτισμού. Ενός πολιτισμού που επιβάλλεται πάνω στις επιθυμίες μας, στις επιλογές μας, στη φύση, στα ζώα και μετατρέπει την ζωή σε ένα ποσοτικό μέγεθος για να χωρέσει στις μίζερες στατιστικές του. Την ίδια στιγμή ο σύγχρονος άνθρωπος καταλήγει ανίκανος να τολμήσει να ζήσει αυθεντικά, χωρίς υποκρισία, και καθώς βυθίζεται όλο και πιο πολύ στην εξάρτηση του από τα τεχνολογικά υποκατάστατα της πραγματικής ζωής δημιουργεί ψευδαισθήσεις και επιφανειακές σχέσεις.Τώρα με τις επιστημονικές ανακαλύψεις τους μπορεί να “προσφέρουν” περισσότερο χρόνο να γεράσουμε μας στερούν όμως τον τρόπο να ζήσουμε αυθεντικά. Έτσι η επιστήμη γεννάει το πιο ψυχρό από όλα τα τέρατα του ανθρώπινου παραλογισμού. Γεννάει τον τεχνολογικό εκφασισμό της ζωής μας. Γεννάει τον γενετικό έλεγχο, την ηλεκτρονική παρακολούθηση, τα εργαστηριακά πειραματόζωα, τις έρευνες των στατιστικών, τη δικτατορία των μηχανών και των αριθμών.

 

Παράλληλα οι αρχιερείς της πυρηνικής ενέργειας όπως ο Adinolfi  δηλητηριάζουν και λεηλατούν τη φύση, τα ζώα και τους ανθρώπους ντύνοντας τα επιστημονικά τους εγκλήματα με τον μανδύα της εξέλιξης. Οι πυροβολισμοί στον Adinolfi είναι η νέα ποίηση της αναρχικής δράσης. Στην κοινωνική μηχανή της αποχαύνωσης και του συμβιβασμού ποτέ δεν θα λείψουν οι ανθρωπιστικές εκκλήσεις και οι ρεφορμιστικές αναστολές για τον “σεβασμό” της ανθρώπινης ζωής. Όμως στον δικό μας συνειδησιακό κώδικα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν τρέφουμε κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή ως ΑΥΤΑΞΙΑ. Η ανθρώπινη ζωή από μόνη της αυτό που κάνει είναι να παράγει την δυνατότητα ΕΠΙΛΟΓΩΝ. Οι  ΕΠΙΛΟΓΕΣ είναι αυτές που της δίνουν αξία ή την ευτελίζουν και την απαξιώνουν. Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος να σεβαστούμε την ανθρώπινη  ζωή των μικρών  και μεγάλων τυρράνων όπως ο Adinolfi που ούτε για μια στιγμή δεν σεβάστηκαν τις δικές μας ζωές.


Η πρακτική των ένοπλων επιθέσεων ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι το νέου αναρχικού αντάρτικου πόλης. Η επιλογή των ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ της FAI/FRI να ονομάσουν τον πυρήνα που επιτέθηκε στον Adinolfi πυρήνα Όλγα για την συντρόφισσά μας Όλγα Οικονομίδου είναι μεγάλη τιμή για εμάς και μια βαθιά πράξη φιλίας που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Οι σφαίρες και τα λόγια της FAI/FRI κατόρθωσαν να σπάσουν το απόρθητο των ειδικών συνθηκών που έχουν επιβληθεί στην Όλγα στη φυλακή Διαβατών, και να εισβάλλουν στο κελί της απομόνωσης που κρατείται τιμωρημένη πειθαρχικά, παρακολουθούμενη 24 ώρες το 24ωρο από κάμερα, χαρίζοντάς της δύναμη και χαμόγελο γνωρίζοντας ότι όλα συνεχίζονται.

Για εμάς η Ιταλική FAI/FRI είναι το δεύτερο σπίτι της Συνωμοσίας και η μισή μας καρδιά της ανήκει. Ανυπομονούμε για την ώρα που μαζί με τις αδερφές και τους αδερφούς της FAI/FRI θα συμπράξουμε και θα ξεχυθούμε σε νέες μάχες για την διαρκή αναρχική εξέγερση. Τόσο η FAI/FRI όσο και η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς δεν είναι η συνταγή για έτοιμες απαντήσεις, είναι όμως ένας καλός τρόπος να αρχίσει κανείς τις ερωτήσεις και τις αναζητήσεις για μια αυθεντική και ελεύθερη ζωή. Σύντροφοι της FAI/FRI κάθε μας λέξη και μια σφαίρα, κάθε σας σφαίρα και μια σκέψη... Και ο γεμιστήρας της ζωής μας συνεχίζει να γεμίζει με όνειρα, επιθυμίες, αγωνίες, δάκρια, χαμόγελα, ανησυχίες, συζητήσεις, πράξεις...


Μια μέρα μετά την ανάληψη ευθύνης από τον πυρήνα Όλγα της FAI/FRI, πληροφορηθήκαμε από τα media ότι η εισαγγελία της Μπολόνια, μέσω της γελοίας μαριονέτας - δημόσιου κατήγορου Enrico Cieri, εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον μας για το παγιδευμένο δέμα στον Μπερλουσκονι. Πιο συγκεκριμένα εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για πέντε από εμάς (Π.Αργυρού, Γ.Νικολόπουλος, Χ.Χατζημιχελάκης, Γεράσιμος και Χρήστος Τσάκαλος) καθώς και για 2 άσχετους τύπους που δεν έχουν καμία σχέση με τη Συνωμοσία και με την εξεγερσιακή αναρχία της FAI/FRI.

Τα εντάλματα εναντίον μας είναι τα αντίποινα της εισαγγελίας της Μπολόνια για το χτύπημα των αδερφών μας του πυρήνα Όλγα FAI/FRI. Είναι μια απελπισμένη προσπάθεια των ιταλικών αρχών να διακόψουν και να εμποδίσουν το άτυπο διεθνές δίκτυο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δεκάδων πυρήνων της FAI/FRI. Μάταια όμως. Η πρόσκληση-πρόκληση των Ιταλών συντρόφων για την δημιουργία μιας άτυπης αναρχικής ομοσπονδίας των αναρχικών της πράξης και η διαρκής εξέλιξή της βρίσκεται ήδη στα μυαλά και τις καρδιές συντρόφων από όλο τον κόσμο. Καμιά δίωξη ποτέ και πουθενά δεν μπορεί να την σταματήσει.

Οι σύντροφοι της FAI/FRI είχαν γράψει σε κείμενο τους “Μην πεις ότι είμαστε λίγοι”και εμείς τώρα προσθέτουμε  “Μην πεις ότι μπορούν να μας σταματήσουν...”. Η Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία ταξιδεύει πάνω από σύνορα και πόλεις κουβαλώντας μαζί της την ορμή της διαρκούς αναρχικής εξέγερσης. Εμείς ο πυρήνας φυλακισμένων μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και ο σύντροφος και αδερφός μας Θεόφιλος Μαυρόπουλος είμαστε ΜΑΖΙ με την FAI/FRI σε αυτό το ταξίδι δίχως επιστροφή. Έχουμε κάψει τις γέφυρες πίσω μας και οι αναστολές έχουν πεθάνει. Είμαστε αναρχικοί της πράξης και το μόνο που έχουμε να πούμε με την εισαγγελία της Μπολόνια είναι το εξής:Τα εντάλματα σας δεν είναι παρά απλά κωλόχαρτα για εμάς και αδιαφορούμε παντελώς για την γελοιότητα της ύπαρξης σας ως δικαστικοί εκπρόσωποι του Ιταλικού κράτους. Σήμερα είναι μια επικίνδυνη εποχή για την μαφία των εισαγγελέων. Η ζωή σκουληκιών σαν εσάς μπορεί να συναντηθεί με μια δυνατή βροχή από σφαίρες, με μια ισχυρή βόμβα στο αυτοκίνητο σας ή με ένα εκρηκτικό δέμα στα χέρια σας... Τα εντάλματα σύλληψης ως αντίποινα εναντίον μας είναι ακόμα μια περήφανη απόδειξη ότι ο πυρήνας Όλγα της FAI/FRI έπραξε με εξαιρετική ακρίβεια ενάντια στον εχθρό πανικοβάλλοντας τον. Τα χτυπήματα που ανακοίνωσαν οι αδερφές και οι αδερφοί μας μέσα από την προκήρυξη τους είναι μια θαυμαστή συνέχεια της πρόκλησης που έχει εξαπολύσει τόσο η FAI/FRI όσο και η Σ.Π.Φ.  ενάντια στην εξουσία και την κοινωνική μηχανή. Είναι η πρόκληση της διαρκούς αναρχικής εξέγερσης. Είναι η πρόκληση της διεθνούς σύμπραξης των αναρχικών της πράξης.

Και αν κάποιοι τώρα βρισκόμαστε αιχμάλωτοι στα χέρια του εχθρού αυτό δεν μας φοβίζει ούτε μας κάνει να μετανιώνουμε. Αντίθετα η φυλακή τρέφει τον λύκο μέσα μας και η οργή μας ενάντια στην εξουσία και την κοινωνία της μεγαλώνει. Όλοι εμείς μαζί με τον Eat, τον Billy, τον Gabriel, τον Marco, την Silvia, τον Billy, τον Costa, τον Jock και τους φυλακισμένους συντρόφους στην Χιλή, στο Μεξικό, στην Ιταλία και αλλού, ούτε για μια στιγμή δεν μείναμε μόνοι. Γιατί έχουμε όλους εσάς, τα άγνωστα ελεύθερα αδέρφια μας, που τις πράξεις σας τις αισθανόμαστε πράξεις μας και τα λόγια σας συναντιούνται με τα δικά μας...


ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ FAI/FRI ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

 

Μέλη του Πυρήνα Φυλακής της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς

Όλγα Οικονομίδου

Γιώργος Πολύδωρος

Γεράσιμος Τσάκαλος

Παναγιώτης Αργυρού

Χρήστος Τσάκαλος

Δαμιανός Μπολάνο

Μιχάλης Νικολόπουλος

Γιώργος Νικολόπουλος

Χάρης Χατζημιχελάκης

Και ο αναρχικός σύντροφος Θεόφιλος Μαυρόπουλος.


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1399635

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-17982038

1 2 3 4 5


ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

:: 2 ::

:: 2 ::

:: 3 ::

:: 3 ::

:: 4 ::

:: 4 ::
TOP