2010 - 2022
El pueblo unido jamás será vencido Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος

πολίτες βάζουν πλάτη

Αντι-ΛΜΑΤ | Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 | | | | |

Χαλκίδα: Πρωτοφανή επίθεση στον Πρόεδρο (ΔΕΣ!)

STAYROS

Αποδοκιμάστηκε ο Κάρολος Παπούλιας στη Χαλκίδα - «Παραιτήσου» του φώναζε μερίδα κόσμου στον Αγιασμό των υδάτων....

Για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες, ο Κάρολος Παπούλιας ήρθε αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών. Αυτή τη φορά ήταν στη Χαλκίδα, όπου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε για τον Αγιασμό των υδάτων.

Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί από νωρίς το πρωί στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου. Γύρω στις 11:20 έφτασε στην παραλία ο πρόεδρος. «Παραιτήσου» του φώναζε μερίδα (ανοργάνωτων) πολιτών, απλός κόσμος που δεν έχει δουλειά. Συνήθως η τελετή αγιασμού των υδάτων κρατούσε πάνω από 40 λεπτά, κάθε χρόνο ωστόσο φέτος μέσα σε 20 λεπτά τελείωσε και ο πρόεδρος έφυγε άρον-άρον. Αφού προσκύνησε την ελληνική σημαία, αποχώρησε, χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Πάνω από πέντε συλλήψεις

Τα μέτρα ασφαλεία στην Χαλκίδα όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, ήταν δρακόντια. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από πέντε συλλήψεις έχουν γίνει σε πολίτες που αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ;

Δικογραφίες για έξι άτομα σχηματίστηκαν σε βάρος πολιτών οι οποίοι αποδοκίμασαν έντονα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν από λίγο στην Χαλκίδα, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Mega. Το ερώτημα είναι με ποιο αδίκημα, καθώς κανένας από τους αγανακτισμένους πολίτες δεν... εξύβρισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η διαμαρτυρία αποτελεί αδίκημα από μόνη της;
1 2 3 4 5


ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

:: 2 ::

:: 2 ::

:: 3 ::

:: 3 ::

:: 4 ::

:: 4 ::
TOP