2010 - 2022
El pueblo unido jamás será vencido Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος

ίσκιος σε ακολουθεί

Αντι-ΛΜΑΤ | Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012 | | | | |

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αστυνομικός του Προέδρου χτύπησε ηλικιωμένο επειδή τον τραβούσε με το κινητό του! [ΒΙΝΤΕΟ]


Το χέρι που βλέπετε υψωμένο, στο απόσπασμα από το βίντεο - ντοκουμέντο, ανήκει σε έναν από τους άνδρες Ασφαλείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια. Δείτε το βίντεο...


Ο εν λόγω αστυνομικός, μαζί με τον άλλο, μουσάτο συνάδελφό του, στράφηκαν κατά της ομάδας των πολιτών που βλέπετε, στη Χαλκίδα, όταν εκείνοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον Κάρολο Παπούλια, κατά τη στιγμή της άφιξής του στο λιμάνι της πόλης, προκειμένου να παρευρεθεί στην τελετή Αγιασμού των υδάτων, κατά τη διάρκεια εορτασμού των Θεοφανείων.

Πολίτης τράβηξε με το κινητό του όλη τη σκηνή της απρόκλητης επίθεσης που δέχθηκε ηλικιωμένος άνδρας (που θα μπορούσε να είναι και πατέρας του) από τον αστυνομικό. Ο ηλικιωμένος αποφάσισε να τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο τον άλλο συνάδελφο του νταή αστυνομικού, ο οποίος "την έπεσε" στους πολίτες επειδή αποδοκίμαζαν τον Πρόεδρο. Οι πολίτες κατηγορούν τον Κάρολο Παπούλια ότι δεν αναλαμβάνει τις πρωτοβουλίες που θα έπρεπε ώστε η χώρα να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο ενώ ως Πρόεδρος δεν έχει προβάλει την παραμικρή αντίσταση στην υπογραφή των νομοσχεδίων που ψηφίζει η Βουλή, τα οποία έχουν οδηγήσει στην οικονομική εξαθλίωση εκατομμύρια ανθρώπους.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο, όπως το μετέδωσε το halkida tv και αναμεταδίδει το planet-greece. Το επίμαχο σημείο είναι στο 1.01. Δείτε το βίντεο:

 
 
 
και ιδού το στοπ καρέ από την επίμαχη σκηνή:



Ερωτούμε: Θα κάνει, άραγε, κάτι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για αυτό; Θα ερευνήσει το θέμα το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας;

3ΥΓ. Πέρα από τις ευθύνες του ανδρείκελου που παριστάνει τον ανώτατο κατοχικό, πρέπει να γίνει έντονα κατανοητό ότι κανένας, ΚΑΝΕΝΑΣ πραιτωριανός δεν θα ξεφύγει. Επανειλημμένα έχει τονιστεί ότι θεωρούνται τα σκυλιά των αφεντικών και σαν λυσσασμένα σκυλιά θα αντιμετωπιστούν. Είναι γνωστό ότι οι ένστολοι έχουν υπάρξει στόχοι κατά περιόδους, άρα ξέρουν ότι κανείς δεν τους φοβάται ακόμα και σε περίοδο κατοχής, πόσο μάλλον όταν θα έχει αρχίσει η εξέγερση. Κάθε ένστολος, φορώντας τη στολή έχει επιλέξει στρατόπεδο. Καλούνται να παραιτηθούν, να πάρουν αποστάσεις και να συνταχθούν με το λαό. Μόνο έτσι θα αποδείξουν ότι προέρχονται από αυτόν. Όσοι εξακολουθούν να υπηρετούν τον καταχτητή και τους κατοχικούς συνεργάτες τους, αποτελούν εχθρό του λαού. Μπορεί να θεωρούν ότι θα είναι εκεί για πάντα, όμως η ιστορία έχει αποδείξει ότι κάνει κύκλους και οι λαοί έχουν δείξει ότι δεν ξεχνούν τους εχθρούς. Όπως δεν θα υπάρξει καμία επιείκεια για τους προδότες του λαού, έτσι δεν μπορεί να υπάρξει καμιά ανοχή για τους υποταχτικούς τους. Χωρίς τους ένστολους δεν θα μπορούσε να αντέξει η εξουσία των δωσίλογων, άρα είναι διπλά εχθροί του λαού, διπλή και η τιμωρία τους.

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΝΙΚΑ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ

1 2 3 4 5


ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

:: 2 ::

:: 2 ::

:: 3 ::

:: 3 ::

:: 4 ::

:: 4 ::
TOP