2010 - 2022
El pueblo unido jamás será vencido Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος

ψέματα

Αντι-ΛΜΑΤ | Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 | | | | |
Κούφιες απειλές
assets_LARGE_t_420_54029141_type12169
Ο βρεγμένος δε φοβάται τη βροχή. 
Απειλεί ο διορισμένος πρωθυπουργός της υποτέλειας με χρεοκοπία. Δηλαδή τώρα τι έχουμε; Λέει θα κοπούν οι μισθοί θα έρθει χάος κλπ. Μα καλά τι περνάει το λαό; Οι μισθοί ήδη έχουν κοπεί σε σημείο μάλιστα που δεν μπορούμε να επιβιώσουμε. Οι συντάξεις τα ίδια και χειρότερα. Το χάος είναι εδώ στις υπηρεσίες, που από την έλλειψη του προσωπικού και το μπάχαλο στους νόμους δεν λειτουργεί τίποτα. 

Ποία εθνική κυριαρχία θα μειωθεί; Όλη η Ελλάδα αγοράστηκε από τους ξένους. Δεν έμεινε κάτι άλλο να πάρουν. Οι άνεργοι έγιναν πλειοψηφία. Το μόνο «κόμμα» που σίγουρα θα ήταν κυβέρνηση αν κατέβαινε στις εκλογές. Οι άστεγοι τι να φοβηθούν, μήπως τους πάρουν τα σπίτια; Οι φόροι αυξάνονται, το ίδιο και τα βασικά είδη διατροφής.
Η δραχμή, που γι αυτούς είναι το κόκκινο πανί, για μένα είναι η αρχή του τέλους των συμφορών. Η χώρα μπορεί να θρέψει τον πληθυσμό αν γίνει σωστότερη κατανομή πλούτου και αύξηση της αγροτικής παραγωγής. Είναι απόλυτα εφικτό, όχι μόνο να έχουμε επάρκεια (ακόμα και τώρα έχουμε 97%) αλλά και περίσσευμα, το οποίο θα μπορούμε να το ανταλλάξουμε. Το πετρέλαιο μπορούμε να το προμηθευτούμε από τη Ρωσία ή το Ιράν. Όσο για τα φάρμακα, σήμερα υπάρχει πρόβλημα λόγω στάσης πληρωμών του κράτους στις εταιρείες για να πληρωθούν οι δανειστές! Αν δεν τα δίναμε στους δανειστές θα είχαμε για φάρμακα. 
Το χρέος μπορεί να μειωθεί με την ανάπτυξη που θα υπάρξει μετά την άρνηση να πληρώσουμε τους τοκογλύφους. Λένε, αν είναι σωστά τα στοιχεία ότι μας λείπει 0,5 έως 1% του ΑΕΠ για να καλύψουμε τα έξοδά μας (πρωτογενές έλλειμμα). Τότε γιατί παίρνουν μέτρα  πάνω από 2,5%! του ΑΕΠ; Για τα δάνεια. Αλλά που θα βρούμε το 1%; Μα, από την χρηματοδότηση των κομμάτων, τους μισθούς και τα απείραχτα επιδόματα των κηφήνων, τις ΜΚΟ. Αν μάλιστα"κόψουμε" τα κουλά των κλεπτών, τότε θα περισσέψουν κιόλας.
Αυτοί που τα λένε αυτά δεν έχουν κάνει καμία θυσία, ενώ ζητάνε θυσίες από εμάς. Αμείβονται αδρά, ενώ φταίνε για την πτώχευση.
Σε τέτοιες περιπτώσεις κανένας δεν έχει δικαίωμα να πάρει αποφάσεις που θα καθορίσουν την τύχη ολόκληρου λαού τα επόμενα 50 χρόνια. Μόνο ο κόσμος. Είτε με εκλογές (με αντιπροσώπους ή άμεσα), είτε με επανάσταση για ένα νέο πολιτικό σύστημα.
Κουίζ
Είναι ένας τυπικός πολιτικός. Έταξε τα πάντα για να εκλεγεί. Είπε ψέματα, εξαπάτησε, κορόιδεψε όσους τον ψήφισαν. Διόρισε παρατρεχάμενους, πολιτικούς φίλους, συγγενείς. Έπειτα θέλησε να φτιάξει την καρέκλα της γυναίκας του. 
Είναι πασίγνωστος από πολιτικό τζάκι, από αυτά που έβλαψαν τον τόπο. Τα τελευταία χρόνια έδειξε τον αλαζονικό χαρακτήρα του. Σπίλωσε τον απλό κόσμο, τον εξύβρισε, προσπάθησε να τον τρομοκρατήσει. Βουτηγμένος ως το λαιμό στο βόθρο της σήψης και της διαφθοράς, δεν ενοχλείται από τα σκάνδαλα του ιδίου και των πολιτικών του φίλων. 

Γνωρίζει ότι είναι λαομίσητος. Ντροπιάζει τη χώρα, το λαό, τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν να τον βγάλουν. Γαντζώνεται στην καρέκλα αδιαφορώντας για όλα τα άλλα. Εγωιστής, εμπαθής, ανίκανος. Αλλάζει θέσεις σύμφωνα με το συμφέρον του, αν και όχι τόσο γρήγορα όσο άλλοι συνάδελφοί του. Χοντράνθρωπος, απατεώνας, θρασύδειλος. Παρακαλά τα αφεντικά των καναλιών για χρόνο στο γυαλί και αυτοί δεν του χαλάνε χατίρι. Τέλεια μαριονέτα των ξένων.

Ποιος είναι;  Δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Το σημαντικό είναι ότι αυτός και οι όμοιοί του θα αποφασίζουν το σφαγιασμό μας κρυμμένοι πίσω από τις δυνάμεις καταστολής. 

Ας τους κάνουμε μια επίσκεψη, να τους «πείσουμε» να μην μας θυσιάσουν στους κερδοσκόπους …
1 2 3 4 5


ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

:: 2 ::

:: 2 ::

:: 3 ::

:: 3 ::

:: 4 ::

:: 4 ::
TOP