2010 - 2022
El pueblo unido jamás será vencido Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος

private minister, public execution

Αντι-ΛΜΑΤ | Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 | | | | |
UntitledΟ Γιώργος Παπανδρέου, η Εριέττα Λάτση και το private dinner
Κι αν ο πολυαγαπημένος μου συλλέκτης Γκαλάτσι-Γκαλάτσι συνηθίζει, αδέξιος όπως είναι πάντα, να σκοντάφτει πάνω στις κελεμπίες των εστεμμένων και στα ακριβά Gucci παπούτσια του διάσημου - επίσης κολεξιονέρ - Φρανσουά Πινό, εγώ... Εγώ σκόνταψα σε κάποια... ταπεινά, άγρια χορταράκια του βουνού και του λόγγου. Είχαν γλιστρήσει τα «πτωχά» από το τραπέζι γνωστού επιχειρηματία μέσα στο εστιατόριο «Milos». Εσκυψα να τα πετάξω μακριά από τα ροζ σανδάλια του Valentino Garavani.
Σήκωσα αγέρωχη το κεφάλι μου και προχώρησα στο δικό μου τραπέζι, δίπλα ακριβώς στην τζαμαρία. Κοίταξα γύρω μου με προσοχή. Και τότε, ναι, τον είδα! Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τη σύζυγό του Αντα καθόταν σε ένα από τα καλύτερα και πλέον popular τραπέζια του εστιατορίου, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Hilton. Ο ex prime minister δεν είχε όμως κοντά του μόνο τη μακρυμαλλούσα wife. Στο ίδιο τραπέζι καθόταν η σύντροφος του αείμνηστου Γιάννη Λάτση, Εριέττα Λάτση, ο γενικός διευθυντής του Ομίλου Λάτση Βαγγέλης Χρόνης με τη σύζυγό του, το δημοφιλές ζεύγος των bijoutier Κώστα και Χριστιάννας Καίσαρη, ο καθηγητής Ευτύχιος Βορίδης με τη σύζυγό του Ντόντα, η Ελένη Βάττη και η Φωτεινή Λιβανού.
 
Fish and salad
Προσπάθησα να είμαι διακριτική. Δεν επιθυμούσα με κανέναν τρόπο να... μετράω τις μπουκιές του αγαπητού George οι οποίες ταίριαζαν απόλυτα στη διατροφή ενός άνδρα οπωσδήποτε fit. Ο κ. Παπανδρέου έτρωγε ψάρι, όπως και οι υπόλοιποι της παρέας. Ψάρι, σαλάτες από φρέσκα υλικά και εμφιαλωμένο νερό, αντίθετα από τους άλλους συνδαιτυμόνες οι οποίοι απολάμβαναν λευκό κρασί. Ο κ. Παπανδρέου έμοιαζε πολύ ευδιάθετος. Συνομιλούσε με τη συμπαθή κυρία Λάτση και όλους τους άλλους της συντροφιάς. Παρατήρησα ότι η Εριέττα φορούσε πολύ ωραία, διακριτικά bijoux, όπως επίσης η Ελένη, η Χριστιάννα, η Ντόντα, η Φωτεινή. Σκέφτηκα ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα έχει τώρα περισσότερο χρόνο για εξόδους με φίλους. Ενα private dinner, Δευτέρα βράδυ, σε μια Αθήνα quiet και σε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλικό.

ΒΑΛΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ : ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ !!!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ, ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ !!!

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ !!!

1 2 3 4 5


ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ;

:: 2 ::

:: 2 ::

:: 3 ::

:: 3 ::

:: 4 ::

:: 4 ::
TOP